Évforduló

2022.05.19. 21:00

A zalaszentgróti kézilabdázás ünnepe

Kétnapos eseménysorozattal készül megünnepelni a Zalaszentgrót Kézilabda Club azon kerek évfordulóját, hogy hatvan esztendeje alapították. A pénteki és szombati eseményekre minden korábbi gróti kézist várnak.

Kerkai Attila

A hét végi ünnepség pár pénteken elkezdődik, amikor a zalaszentgróti sportcsarnokban a zalaszentgróti születésű, 155-szörös magyar válogatott Tóth Tímea élménybeszámolót tart 14.30 órától. Később, immár a Corvinus Hotelben a Magyar Kézilabda-szövetség felkért szakembereinek elő­adása következik. 

Igazából szombaton lesz az a része az eseménysorozatnak, amelyik a 60 éves évfordulóhoz kapcsolódik. A szentgróti városi sportcsarnokban már reggel 9 órától benépesül a játéktér, hogy aztán szivacskézilabda-bemutató, majd utánpótlásmeccsek következzenek. Délután 14 órától a felújított sportcsarnok világításának ünnepélyes felkapcsolása következik. 

Innentől kezdődnek az ünnepélyes megemlékezések. Császár Józsefnek, a Za­laszentgrót KC elnökének megnyitója után a meghívottak között ott lesz Nagy Bálint, a térség országgyűlési képviselője, Baracskai József, Zalaszentgrót polgármestere, Varga Sándor, a Zala Megyei Kézilabda-szövetség (ZMKSZ) tiszteletbeli elnöke, illetve Szloboda Judit, a ZMKSZ elnöke. A díszplakettek, elismerések átadása után zalai kötődésű kézilabdás sportemberekkel találkozhatnak. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában