Nyolcadik hely a tőr ob-n

2022.04.27. 20:23

Eddigi legjobb eredményét érte el a ZVE fiatal vívója

A gyermek korosztályú tőrözők országos bajnokságának Hódmezővásárhely adott otthont, ahol a Zalaegerszegi Vívó Egylet tagjai is jelen voltak a mezőnyben.

Kerkai Attila

Pataki Zoltán edző, Simon Kristóf edző, Bagosi Borka és Fekete Gábor vezetőedző Fotó: ZVE

A megszokottak szerint előbb az egyéni küzdelmeket rendezték meg, majd ezt követően a csapatok léptek pástra. 

A fiúk mezőnyében a ZVE nyolc tőrözőt nevezett, közülük a legjobban Szemes Áron szerepelt, aki a 16. helyen fejezte be a küzdelmeket. A legjobb 32 közé rajta kívül még Csiszár Barnabás fért be, aki a 24. lett. A lányoknál a ZVE tagjai közül négyen indultak, és a legjobb eredmény Bagosi Borkáé lett: remek vívással bejutott a legjobb nyolc közé, ahol végül 8. lett, és ez az eredmény élete eddigi legjobbja. Ráadásul Bagosi Borka az egy évvel idősebbek között szerepelt. A lányoknál a 32 közé Tóth Abigél jutott még be a ZVE-ből, ő 19. lett. 

A csapatversenyben is érdekelt volt a ZVE. A fiúknál 14, a lányoknál 11 csapat harcolt a minél jobb helyezésekért és mindkét ZVE-csapat a 7. helyen végzett. Fiúk: Csiszár Barnabás, Gróf Domonkos, Iván Nándor József, Szemes Áron. Leányok: Bagosi Borka, Kincses Panni, Soós Luca Fanni, Tóth Abigél. 
 

 

Címkék#ZVE#vívás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában