OB I/ B

2022.03.03. 19:34

Néhányan nem bírták a mentális terhelést, a listavezető otthonában kaptak ki a kanizsai vízilabdások

Talán a szezon legfontosabb mérkőzését vívta a férfi vízilabda OB I/ B-ben a kanizsai csapat, mely a listavezető vendége volt.

Kühne László

Munkában a fehér sapkás kanizsai védelem

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap / Archívum

KSI SE–Kanizsa Vízilabda 14-8 (5-0, 3-3, 3-2, 3-3) 

Budapest, 100 néző. Jv.: Marjay, Tordai. 

Kanizsa: Ajkay-Takács – Vadovics L., Vass B., dr. Illés, Klár 3, Szőke B. 1, Balaska 1. Csere: Pelle (kapus), Vadovics Á. 1, Marnitz, Spitz 1, Létay 1, Márkus, Gál S. Edző: Regős Áron. 

 

Az éllovas hazaiak és a 2. helyezett dél-zalai együttes találkozója szinte döntőnek is beillett, melyen azonban a KSI őszi, kanizsai győzelme után a vendégek lépéskényszerben voltak. Katasztrofálisan kezdett a Kanizsa, mely a második negyedben hiába jött vissza 6-3-ra, a hazai sikert nem tudta kérdésessé tenni. A sportiskolások előnye ezzel hat pontra nőtt a tabella élén. 

 

Regős Áron: „Sajnos az első negyedben eldőlt a mérkőzés, érthetetlen és értékelhetetlen a játék, amit akkor produkáltunk. Nincs más hátra, meg kell tartani a második helyet, és felkészülni az osztályozóra. Továbbra is hiszem, hogy ki fogjuk harcolni az első osztályt, de ennek érdekében pár dolgon változtatni fogok. Néhány játékos nem bírta el a mentális terhet, amivel ez a mérkőzés járt.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában