Szünet után csesztregi henger

2022.02.27. 19:42

A pótolt mérkőzés után vasárnap újra találkoznak, de akkor Szentgróton

A hét végén játszották le a megyei labdarúgó-bajnokság I. osztályában az 1. fordulóból elhalasztott Csesztreg–Zalaszentgrót-találkozót, amit a hazaiak biztosan nyertek meg.

Kühne László

Elöl Nagy Norbert, a Csesztreg játékosa figyel a labdára

Forrás: Kósa Róbert

Femat Csesztreg SE – Zalaszentgróti VFC 4-1 (0-1) 

Csesztreg, 80 néző. Jv.: Siket. 

Csesztreg: Kiss B. - Horváth Ro., Elek, Póczak, Péter M. (Pál B.) - Szekeres - Nagy N., Őri Cs. (Könye), Őri M. - Kiss B. (Fülöp), Horváth Ri.. (Magai). Edző: Tamás Tamás. 

Zalaszentgrót: Tóth Zs. - Pődör, Buzási (Horváth D.), Csik K., Horváth B. - Baráth – Iberhart, Gájer P., Penczák M.,Tóth D. (Kiglics) - Ferenczi. Edző: Jankovics Péter. 

Gól: Őri M. (61., 70.), Nagy N. ( 79. - 11-esből), Szekeres (86.), illetve Ferenczi (44.). 

Jók: az egész hazai csapat, Szekeres a mezőny legjobbja, illetve Tóth D. 

 

 

Két, a Zala megyei futballban is patinás együttes találkozott, melyek kimondottan jól muzsikálnak a szezonban: a hazaiak a második, a vendégek a negyedik pozícióban teleltek az elmúlt hónapok során. Mindebből az első játékrészben a grótiak igazolták az előzetes várakozásokat, amikor Ferenczi Dávid a 44. percben vezetést szerzett számukra. A második félidőben Tamás Tamás legénysége mind veszélyesebb kontrákat vezetett. A Zalaszentgrótnak nem sikerült lezárni a meccset, Őri Martin azonban megugrásokból kétszer is eredményes tudott lenni, majd Nagy Norbert és Szekeres Rudolf is beköszönt. 

 

 

A visszavágóra sem kell sokat várniuk Gájer Péteréknek, hiszen a tavaszi nyitányon, a 14. forduló keretében vasárnap „átcuccolhatnak” majd Zalaszentgrótra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában