Harmadik nap

2021.12.13. 11:12

Büntetőkkel a Novoker Trejdre lett a Csarnok Kupa felnőtt kategóriájának a győztese

Az idei Csarnok Kupa harmadik napján a Felnőtt kategória küzdelmeit rendezték. Húsz csapat négy csoportban harcolt a továbbjutást érő első két helyért.

Jóna István

Forrás: Jóna István / Zalai Hírlap

A torna nemzetközi volt, hiszen egy Szlovéniából érkezett csapat tette azzá. Parázs összecsapásokat hoztak a csoportküzdelmek, ahol a látványos megoldásokban és gólokban sem volt hiány. Az esélyesként számon tartott Lap Land és az Africa Sun Team már a csoportkörben búcsúztak. Ugyan így járt a Volvo Penta és a Sasi Benz csapata is. A negyeddöntőkre már a nézőtér egyik fele is megtelt kíváncsi szurkolókkal, családtagokkal.  A negyeddöntőben két összecsapás is, a Novoker Trejdre – Ostrom Gumiszervíz és az SZPCDSE-Lucullus is büntetőrúgásokkal dőlt el. Az elődöntőben a Novoker Trejdre magabiztosan verte a Göcsej Nyomdát, míg a Lucullus a hajrában győzte le a Black Jack fiataljait, akik végül a bronzérmet is begyűjtötték. A döntő nem várt izgalmakat hozott. Már úgy tűnt a Lucullus nyeri a csatát, de egy utolsó pillanatban szerzett szabadrúgásgóllal büntetőkre mentett a Trejdre. Végül öt sorozatot rúgtak a csapatok és a nagyot küzdő Novoker Trejdre örülhetett a kupagyőzelemnek. 

A torna legjobb kapusa Kálovits Henrik (Novoker) lett, a legjobb mezőnyjátékosnak Ferencz Zoltán választották (Novoker). A torna gólkirálya nyolc találattal Gerencsér Attila (Lucullus) lett. 

 

Elődöntők: 

Novoker Trejdre–Göcsej Nyomda 3-0

Lucullus–Black Jack 2-1

 

Bronzmérkőzés: 

Göcsej Nyomda–Black Jack 1-2

 

Döntő: 

Novoker Trejdre–Lucullus 2-2, büntetőkkel 5-4

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában