vízilabda

2021.11.11. 07:00

Voltak a meccsnek nehéz pillanatai, de nyert a Kanizsa VSE

Közvetlen riválisként ugyan nem számolnak velük, de a legutóbbi, egri vendég azért időnként megnehezítette a Kanizsa Vízilabda dolgát az OB I. B-s bajnokság hatodik fordulójában.

Kühne László

Kanizsa Vízilabda–Eszterházy SC 16-11 (2-1, 3-2, 6-3, 5-5)

Nagykanizsa. Jv.: Bereczki, Bíró.

Kanizsa: Ajkay-Takács Á. – Vadovics Á. 1, Vass B. 5, dr. Illés, Szávai 1, Márkus, Balaska 2. Csere: Vlaszák F. 1, Spitz 2, Szőke B. 1, Marnitz 3, Balli, Solymosi. Edző: Regős Áron.

A tabellaszomszéd ellen a hazaiak igencsak megküzdöttek az előnyért az első negyedben. A folytatásban a zalaiaknak sikerült ellépniük 2-3 góllal, de a csapat sokáig nem érezhette még, hogy zsebben lenne az összecsapás. Értékes sikere után a Kanizsa továbbra is a harmadik helyen áll a bajnoki tabellán.

Regős Áron: „Az elején jó ritmusban játszottunk, de a helyzeteinket nem sikerült úgy értékesítenünk, ahogy kellett volna. A második felvonás közepétől a meccs utolsó három percéig kiválóan játszottunk, de egy érthetetlen játékvezetői döntés a végén némi zavart okozott a fejekben. Kiváló csapattal játszottunk, de magabiztosan és megérdemelten nyertünk. Elégedett vagyok, és építjük magunkat tovább.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában