küzdelem a medencében

2021.10.06. 20:39

Magabiztosan győztek a kanizsai vízilabdások

A bajnokságban második meccsét is megnyerte a Kanizsa Vízilabda OB I. B-s együttese, az Oázis SC nem állította túlzottan nagy feladat elé a kanizsai csapat tagjait.

Khüne László

Mamitz Gergő is betalált Fotó: ZH

Fotó: Szakony Attila

Oázis SC – Kanizsa Vízilabda 3-14 (0-3, 1-6, 0-3, 2-2) Budapest, Hajós-uszoda. Jv.: Bereczki, Kevi.

Kanizsa: Ambrusz – Vadovics L. 3, dr. Illés 2, Klár, Márkus 1, Spitz 3, Balaska. Csere: Vadovics Á. 1, Vlaszák, Gál S. 2, Marnitz 1, Szávai 1, Balli. Edző: Regős Áron.

A Kanizsa Vízilabda biztos esélyeseként vágott neki a találkozónak. Vadovics Lászlóék ennek megfelelően is kezdték a meccset, és az első negyed után ugyan engedélyeztek egy találatot a hazaiaknak is, azt követően viszont meg sem álltak 12-1-ig. Így hangolt tehát Regős Áron harmadik bajnokijára az idényben, melynek keretében szombaton 10.30 órától a már most listavezető KSI SE gárdáját fogadják a kanizsai uszodában.

Mamitz Gergő is betalált Fotó: ZH

Jók: Ambrusz és az egész kanizsai csapat.

Regős Áron: „Tulajdonképpen vehetjük úgy, hogy így készültünk a sportiskolások ellen. Kimondottan jól játszottunk, s ez már egyre inkább az a póló, melyet elképzeltem. A kapuban és a védekezésben is rendben voltunk, a lényeg tehát, az egység, melyben jól teljesítettünk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában