Frissen Zalából

2021.07.28. 21:43

Strandröplabda Zalaegerszegen: fejlődnek a fiatalok

A második fordulót rendezték meg az elmúlt hétvégén az AquaCity strandröplabda-­bajnokságon, ahol szép számmal neveztek és ismét jól szerepeltek a fiatalok.

Jóna István

Szemben a férfiaknál győztes Koós–Horváth R. duó

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

Az időjárás segítette a szervezőket, néha még túl meleg is volt az AquaCity homokos pályáin. A fordulóra összesen 22 páros nevezett, és a helyi fiatal, illetve rutinos indulók mellett volt egy meglepetés is a mezőnyben: Demeter András, a Fino Kaposvár férfi extraligás röplabdacsapatának másodedzője Szlábi Ferenc oldalán már nem először szerepelt a ZTE RK által szervezett nyári tornákon. Ezúttal remek mérkőzéseket játszva a férfi párosoknál a második helyig meneteltek.

Szemben a férfiaknál győztes Koós–Horváth R. duó
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Horváth Richárd, a bajnokság szervezője elmondta: a forduló látványos csatákat hozott, hiszen az összetett eredmény miatt nem mindegy, hogy milyen eredménnyel zárnak a párosok. Kiemelte: a fiatalok fejlődése is látványos, és nagy lelkesedéssel játszanak.

A második forduló végeredménye. Női párosok: 1. Andris Krisztina/Domokos Fanni, 2. Bódis Bianka/Kele Judit, 3. Radóczi Laura/Samu Barbara. Férfi párosok: 1. Horváth Richárd/Koós Krisztián, 2. Demeter András/Szlábi Ferenc, 3. Óhidi Richárd/Tóth Kristóf. Vegyes párosok: 1. Szalai Csenge/Szalai Kristóf, 2. Domokos Fanni/Domokos Ádám, 3. Radóczi Laura/Horváth Richárd.

Az AquaCity strandröplabda-bajnokság zárófordulóját augusztus 14-én rendezik meg, ennek keretében pedig összetett végeredményt is hirdetnek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában