Frissen Zalából

2021.07.05. 18:33

Mindkét NB III.-as zalai csapatban feltűntek új arcok is

Felkészülési mérkőzésen találkozott a két NB III.-as zalai csapat, a tavaly újoncként benn maradó ZTE FC II. és a harmadik vonalba visszajutó Tarr Andráshida SC.

Kerkai Attila

A fehérben játszó ZTE kerekedett felül Fotó: Katona Tibor

Fotó: © Katona Tibor

ZTE FC II.–Tarr

Andráshida SC 4-2 (2-2)

Zalaegerszeg.

ZTE FC II., I. félidő: Köcse – Jóna, Dóczi, Bedők, Simon – Kámi – Papp L., Németh D., Szántó, Csóka D. – Fehér. II. félidő: Németh E. – Tanasin, Földvári, Bekő, Karóczkai – Megyesi – Bedő, Őr, Kozma, Pap M. – Szökrönyös Z.

Andráshida SC: Czirjék (Kiss B.) – Szabó M., Czafit, Kalamár, Fábián (Bakó) – Czotter (Horváth E.) Csongár P. (Németh R.), Czene, Péntek B. – Temlén (Pataki), Szinay.

Gólszerzők: Németh D. (11-esből), Simon, Bedő, Ka­rócz­kai, illetve Szabó M., Szinay.

A fehérben játszó ZTE kerekedett felül Fotó: Katona Tibor

Hazai tizenegyessel kezdődött a találkozó a 2. percben, majd nem sokkal később az ASC hibázott büntetőt. Az első félidő mozgalmasra sikeredett, hiszen az andráshidaiak fordítottak, de még szünet előtt egyenlített a ZTE II. Fordulás után a kék-fehérek teljes sort cseréltek, pályára lépett Aleksandar Tanasin is, aki továbbra is a második együttessel készül. Újabb két góllal a ZTE biztossá tette győzelmét.

A mérkőzés után Dobos Sándor, az ASC szakvezetője elmondta: az első félidőben mutatott játékukkal volt inkább elégedett, a folytatás részükről kissé halványabbra sikeredett. Viszont voltak hiányzói is: Mavolo Paolo (ő az ATE csapatától érkezett) és Pajor Imre (Csács-NSE). Másik két új igazolásuk, Péntek Botond (Csács) és Czene Mátyás (Teskánd) viszont már pályára léphetett.

A ZTE FC II.-nél is akadnak új nevek, például a rutinos Dóczi Krisztián. A 32 éves futballista ZTE-nevelés, és több helyen is megfordult, most Pápáról tért haza. Bozsik József vezetőedző elmondta: vele játékosként és az edzői stáb tagjaként is számolnak. Csapatával a tréner elégedett volt, a második félidőben nagy fölényben játszottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában