Frissen Zalából

2021.04.16. 19:05

Hazai pályán játszanak a zalai NB III.-asok

Vasárnap a 30. forduló következik a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában, ahol mindkét zalai csapat hazai pályán szerepel.

Kerkai Attila, Kühne László

A 4. helyen álló FC Nagykanizsa hétközi győzelme után 17 órától eredményes szeretne lenni a 12. helyezett, újonc Gárdony ellen is, de a feladat nem ígérkezik könnyűnek.

– Kemény hetünk van – kezdte Koller Zoltán, a zalaiak mestere. – Három meccs is jut ezekre a napokra, miközben több játékosunk dolgozik, illetve sérült és eltiltott hiányzóink is vannak. Tóth Gergő és Péntek Adrián viszont ismét hadra fogható, a szerdai, fehérvári győzelem után pedig az edzéseken igyekeztünk a frissítésre, regenerálódásra helyezni a hangsúlyt. Az ősszel, idegenben le tudtuk győzni mostani ellenfelünket, de így is kemény meccsre számítok. A Gárdonynak az elmúlt hetekből értékes győzelmei (Komárom, Sopron) és pontszerzései (Mosonmagyaróvár, Tatabánya) is vannak.

A ZTE FC II. továbbra is a veszélyzónában tartózkodik, ezért is lett volna fontos legyőzni hét közben a közvetlen rivális Ménfőcsanakot.

– Ki kell brusztolnunk a bennmaradást – mondta Bozsik József, a 11 órai kezdettel a Pápai Perutz FC-t fogadó kék-fehérek trénere. – A fegyelmezettség az, amiben elsősorban előre kell lépnünk, bár ez a probléma a rutintalanságunkból is fakad. A Pápa játssza a futballt, ez talán jobban fekszik nekünk, mindent meg kell tennünk, hogy eredményesek legyünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában