Az OB III.-as bajnokság elsősége a tét

2021.03.05. 19:15

Döntőben az Egerszegi Titánok

Az OB III.-as jégkorongbajnokságban az elődöntők visszavágóját rendezték. Az Egerszegi Titánok együttese háromgólos előnnyel várhatta a Lehel HC elleni visszavágót.

Jóna István

Simon Alfonz gólokkal vette ki a részét a döntőbe jutásból, s még a csapatot is irányította… Fotó: a szerző

Lehel HC- Egerszegi

Titánok 5-5 (2-2, 2-1, 1-2)

Jászberény, OB III.-as bajnokság, elődöntő, Jv: Takács, Incze.

Egerszegi Titánok: Henczi B. – Henczi Gy., Molnár, Gombos, Simon, Szabó (első sor), Karvalics, Kéner, Barna, Ronga, Tóth. Játékos-edző: Simon Alfonz.

Gólszerzők: Kovács, Bálint, Szerdahelyi, Várkonyi, Tóth, ill. Henczi 2, Gombos, Simon 2.

Simon Alfonz gólokkal vette ki a részét a döntőbe jutásból, s még a
csapatot is irányította… Fotó: a szerző

Foghíjas kerettel próbálta meg kiharcolni a döntőbe jutást az Egerszegi Titánok csapata a Lehel HC ellen. Csata Csaba távollétében Simon Alfonz irányította a csapatot. A továbbjutás a két mérkőzés összesítése alapján dőlt el idén.

Az első találkozón 8-5-re nyertek az egerszegiek, így bizakodva várták a visszavágót. Az első harmadban már a Titánok vezettek (1-2), de a folytatásban a jászberényiek 4-2-re is elléptek. Ekkor újult erőre kaptak a vendégek, a záró harmad kemény csatát és újabb izgalmakat hozott. A játékrész felénél újra kétgólos előnybe került a Lehel HC, de az 53. percben Gombos szerzett gólt, majd két perccel később Simon tette fel a koronát a csapat teljesítményére.

Simon Alfonz: „Amit terveztünk a szezon előtt, az sikerült, hiszen döntőbe jutottunk. Voltak nehéz pillanatok a meccsen, de a végén okosan játszottunk, tartottuk az eredményt, sőt gólokat szereztünk. A játékosok küzdöttek, csúsztak-másztak a sikerért.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában