kanizsai siker

2021.02.11. 19:34

Pörgős meccsen két hazai gól és győzelem

Győzelemmel hangolt a ZTE FC II. elleni szombati előkészületi mérkőzésre az FC Nagykanizsa szintén NB III.-as labdarúgó-együttese, hiszen az ugyancsak harmadik vonalbeli Nagyatádi FC-vel szemben ért el 2-0-s sikert.

Kühne László

Török Milán (9) is betalált az atádiak ellen

Fotó: Gergely Szilárd

FC Nagykanizsa – Nagyatádi FC 2-0 (1-0)

Nagykanizsa, zárt kapuk mellett.

FC Nagykanizsa, 1. félidő: Borsi – Pál D., Papp Sz., Major, Horváth B. – Baráth, Kovács Gy., Szegleti – Ekker, Lőrincz, Vlasics. 2. félidő: Horváth M. – Bagó B., Papp Sz., Major, Koller G. – Kretz, Szabó P., Kovács Gy. – Csavari, Török, Vass Gy. Vezetőedző: Koller Zoltán.

Török Milán (9) is betalált az atádiak ellen
Fotó: Gergely Szilárd

Gólszerzők: Kovács Gy., Török. Néhány napja az atádiak jártak már ebben a téli időszakban a kanizsai műfüvesen, nos, ahhoz képest igencsak pörgősen futballoztak, ami jó hatással bírt a házigazda kanizsaiakra is. Ebből kerekedhetett ki olyan előkészületi találkozó, mely jól szolgálta az FC Nagykanizsának is munkája felmérését.

Soraikból a kilencven perc során Kovács György, valamint Török Milán volt eredményes, illetve bemutatkozhatott a felnőttcsapatnál a vezetőedző Koller Zoltán fia, a 18 esztendős Koller Gergő is. Folytatás következhet szombaton, amikor a dél-zalaiak a ZTE FC II. vendégei lesznek az újabb felkészülési találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában