Élcsapat az ellenfél

2021.02.16. 20:00

Játékban többet vár Győrben a ZTE NKK edzője

A 14. fordulóval folytatódik a női kosárlabda NB I A-csoportjának sorozata, melyben a ZTE NKK szerdán 17 órától Győrben vendégszerepel.

Kerkai Attila

Fehérben a zetés Tuchscherer a Cegléd palánkja alatt. Ebből a kísérletből sem lett kosár

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

A tabella 2. helyén álló élcsapathoz látogat az egerszegi együttes. A győriek az utolsó öt mérkőzésüket megnyerték, míg a ZTE NKK továbbra is nyeretlen a bajnokságban.

Fehérben a zetés Tuchscherer a Cegléd palánkja alatt. Ebből a kísérletből sem lett kosár
Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A zalaiak szombaton hazai pályán folytatták a bajnokságot. A Cegléd ellen sem számítottak esélyesnek a zalaiak, de a mérkőzés ezzel együtt sem úgy alakult, ahogy szerették volna. Erről is beszélt Ambrus Péter, a ZTE NKK vezetőedzője.

– Nem mondhatok most sem mást, a győri meccsen is az ellenfelünk az esélyes, de mindenképpen ki kell javítanunk azokat a hibákat, amelyeket például a Cegléd ellen elkövettünk – mondta az újabb fellépés előtt a szakvezető. – Mondom ezt azért, mert három és fél hét szünet állt a rendelkezésünkre, hogy felkészüljünk a folytatása, mégsem tudtuk megvalósítani azt, amit elterveztünk. A küzdés, a hajtás és a pontosság is hiányzott. Ebben szeretnénk előbbre lépni szerdán, bár tudjuk, hogy egy sokkal erősebb ellenféllel állunk majd szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában