Hazai kapusgól tett pontot a meccs végére

2021.02.04. 18:37

Az NFC fontos sikere

December közepéről elhalasztott meccset nyert meg a Nagykanizsa Futsal Club az NB II.-ben.

Kühne László

Szakmeiszter János is bevette egyszer a kaput

Fotó: archív/Szakony

Nagykanizsai Futsal Club–ELTE-BEAC 6-4 (2-2)

Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Jv.: Vass I.

NFC: Szakmeiszter Á. – Kollár, Schuller, Takács D., Szakmeiszter J. Csere: Simon (kapus), Bogyó, Horváth G., Csavari, Őri M., Bagó Bá., Horváth E., Fujsz. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Bogyó (3., 34.), Fujsz (5.), Schuller (27.), Szakmeiszter J. (31.), Szakmeiszter Á. (39.), illetve Dunai (5.), Spáth (9., 36.), Tarpai (38.).

A hazaiak gyorsan megszerzett kétgólos előnyét a szünetig kiegyenlítették a vendégek, akik csak két góllal válaszoltak a Kanizsa fordulás után kialakított háromgólos vezetésére is. A házigazda a lefújás előtt kapustalálattal biztosította be ezt a számára rendkívül fontos győzelmet.

Szakmeiszter János is bevette egyszer a kaput
Fotó: archív/Szakony

Bagó Gábor: „Pörgős és jó iramú mérkőzést volt, melyen végre majdnem teljes kerettel tudtunk kiállni, talán először az idei bajnokságban. Felvállaltuk a nyílt játékot, letámadtuk ellenfelünket és ezzel gyorsan kétgólos előnyt szereztünk. Kiélezett küzdelem zajlott, amiből végre mi jöttünk ki győztesen. Ezt már nagyon megérdemelték a srácok. Reméljük, a siker lökést ad a folytatásra.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában