Atlétikai nyitány a Vám-Szakértő Kupáért

2021.01.28. 19:59

A Zalaszám-ZAC és a KVDSE versenyzői Győrben már egyéni rekordokat értek el

Zalaegerszeg A Vám-Szakértő Kupával kezdődik szombaton 11 órától a zalaegerszegi fedett pályás atlétikai szezon.

Kerkai Attila

A Városi Sportcentrumban található futófolyosón a tavalyi viadal egyik pillanata. Az idén is megrendezik a versenyt

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

A Zalaszám ZAC rendezésében két egerszegi lokálpatrióta atlétabarát, Mayer Miklós és Gyarmati Tamás támogatásával a Városi Sportcentrumban található futófolyosón rendezik a serdülők nyílt bajnokságát. A legeredményesebb sportegyesület nyeri el a verseny fődíját, a IV. Vám-Szakértő Kupát.

A Városi Sportcentrumban található futófolyosón a tavalyi viadal egyik pillanata. Az idén is megrendezik a versenyt Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

A zalai atléták közben már bemutatkoztak az idei fedett pályás szezonban. A Zalaszám-ZAC és a Keszthelyi VDSE sportolói is részt vettek Győrben az Újévi GYAK Kupa néven meghirdetett viadalon. A Zalaszám-ZAC sprintere, Nagy Pálma mindjárt két egyéni csúccsal kezdte a téli versenyeket. 60 méteres síkfutásban az előfutamban 7,83 másodperccel ért el új egyéni csúcsot, amit a döntőben tovább javított 7,79 másodpercre, és értékes második helyezést ért el. A KVDSE részéről Kusztor Virág a női hármasugrásban szintén egyéni rekordot ért el 11,55 méterrel, amivel az aranyérmet is megszerezte. Klubtársa, Szabó Laura 10,80 méterrel az ötödik helyen végzett. Az U14-es (újonc) korosztályban szintén keszthelyi győzelem született. A leányok 60 méteres síkfutásában Csahóczi Laura 8,37 másodperces időeredménnyel, új egyéni rekorddal lett első.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában