karate

2020.12.29. 20:07

Egerszegi sikerek online viadalokon

Több sportágban is leginkább az online térben rendeznek versenyeket, például karatéban is. A Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület versenyzője, Lőcsei Fanni Lili eredményesen szerepel ezeken.

Kerkai Attila

Lőcsei Fanni Lilinek jól ment az online térben is Fotó: ZSKE

Az augusztus vége és december közepe között megrendezett E-Karate Games 2020 elnevezésű világverseny-sorozaton 27 nemzet közel száz sportolója vett részt. Lőcsei Fanni Lili shotokan stílusban képviselte klubját, a Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesületet, és egyedüli magyarként hazánk színeit. A megszerzett pontszámok alapján a tehetséges egerszegi karatés az E-Karate U14 Shotokan kategóriában a világranglista élén végzett.

Lőcsei Fanni Lilinek jól ment az online térben is Fotó: ZSKE

Ám nem csak ezen a sorozaton szerepelt Lőcsei Fanni Lili, a ZSKE sportolója, hiszen egy nyílt japán verseny keretében 36 nemzet 565 nevezője között is ott volt, és az U14- es korosztályban formagyakorlatban harmadik lett. Egy holland szervezésű viadalra is nevezett, és első online kumite (küzdelem) versenyén korosztályában az első helyen végzett, formagyakorlatban pedig harmadikként. A fiatal egerszegi versenyzőt Molnár Tamás edző készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában