Szombaton rangadó

2020.11.08. 19:49

Újabb biztos bajnoki győzelmet aratott a KVSE

Esélyesként szállt vízbe és végül tízgólos győzelmet aratott a Kanizsa VSE az OB I/ B-ben szombaton.

Kühne László

Aki fehér sapkában nem igazán látszik a képen, az Solymosi Péter a vendégvédők között

Fotó: Szakony

Kanizsa Vízilabda–Oázis SC 22-12 (5-3, 5-2, 5-5, 7-2)

Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Duray, Sikter.

KVSE: Leposa G. – Kovács Á. 1, Szávai 2, Balaska 3, Simon A. 2, Dobay G. 4, Major 7. Csere: Vadovics 1, Solymosi, Leposa D., Fodor 1, Vlaszák, Vékási 1, Balli. Edző: Ludányi Kadosa.

Senki nem számított rá, hogy a csoportban éllovas hazaiak veretlensége épp az Oázis ellen szakad meg, bár a vendégek eleinte rendkívül szívósan küzdöttek. A KVSE 5-4 után begyújtotta a rakétákat, de a harmadik negyed ismét csak nehezebb lett, döntetlennel zárult. Az utolsó felvonásra viszont felőrölte ellenfelét a zalai együttes, mely újabb biztos sikerrel zárt.

Aki fehér sapkában nem igazán látszik a képen, az Solymosi Péter a vendégvédők között
Fotó: Szakony

Ludányi Kadosa: „A védekezéssel voltak időnként gondjaink, de a győzelem mellett annak is örülhetünk, hogy ismét sok fiatal kapott szerepet nálunk. Közülük Vékási Máté góllal debütált. Leposa Gábornak voltak remek védései, illetve dr. Major Martin játszott nagyot. Innentől nagy erőkkel készülünk az Ybl elleni rangadóra, amit szombaton, a Komjádi-uszodában rendeznek meg. A fővárosiak első számú üldözőnkké váltak, ezért nagy meccsre van kilátás.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában