Nem Jászberény, Falco

2020.11.05. 20:00

Szombat este elkezdi a szezont a ZTE KK

Szombaton végre elkezdi a bajnoki szezont a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata, melyre a kiadottól eltérően rögtön egy rangadó vár.

Jóna István

20201019 Zalaegerszeg ZTE KK edzés Fotó: Katona Tibor KT Zalai Hírlap

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Katona Tibor

A kötelező vizsgálatok és tesztek után zöld jelzést kapott a ZTE KK, így szombaton először játszhat tétmérkőzést ebben a kiírásban. A sorsolás szerint Jászberénybe utaztak volna a zalaiak, de a jászságiak lemondták a mérkőzést. Ám közben pozitív lett egy körmendi játékos koronavírustesztje is, így a vasiak nem léphetnek pályára a hétvégén a Falco ellen. A két ellenfél nélkül maradt gárda pedig némi egyeztetés után döntött: szombaton 19.45-től Zalaegerszegen bajnoki mérkőzést vív egymással.

Fotó: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Stárics Kornél, a ZTE KK ügyvezetője elmondta: egyeztettek a hatóságokkal, és az idő rövidsége miatt csak vendégszurkolók nélkül tudják megrendezni a mérkőzést. A döntést a címvédő Falco elfogadta. A helyszínen az új előírások értelmében 470 néző lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában