legyőzték a Hidegkúti SC-t

2020.11.10. 20:07

Nagykanizsai Futsal Club: magabiztos siker, két debütáló fiatallal

Már éppen belejött volna a mezőny a küzdelmekbe a futsal NB II. Nyugati csoportjában (is), amikor érkezett a kormányrendelet, majd a honi labdarúgó-szövetség részéről az amatőr bajnokságok félbeszakításáról szóló bejelentés. Annak életbe lépéséig azonban a Nagykanizsai Futsal Club még elkönyvelhetett egy győzelmet: hazai környezetben a Hidegkúti SC-t győzték le 9-3-ra.

Kühne László

Kollár Péter (pirosban) egy korábbi találkozón, aki a Hidegkút ellen a második gólt lőtte

Fotó: SZA

Nagykanizsai Futsal Club –Hidegkúti SC 9-3 (4-1)

Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Jv.: Héra (Bíró, Horváth P.)

Nagykanizsa FC: Szakmeiszter Á. – Szőke Á., Kollár, Fujsz R., Szakmeiszter J. Csere: Simon M. (kapus), Bogyó, Németh M.,

Horváth G., Csavari, Horváth E., Pataky, Millei. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Csavari (7.), Kollár (14.), Bogyó (16., 26.), Szakmeiszter J. (20., 31.), Fujsz R. (21., 28.), Szakmeiszter Á. (25.), illetve Pataky (20. – öngól), Fasang (27.), Márki (34.).

Kezdjük a mérkőzés végén, amikor is a kanizsai futsalegyesület közösségi oldalán úgy fogalmazott: csapatuk győzelemmel vonult „karanténba”. Ehhez rögtön tegyünk hozzá egy örömtelibb kicsengésű információt is, mely szerint a nagykanizsaiaknál a Hidegkút ellen debütálhatott újabb két, saját nevelésű játékosuk Horváth Gergő Tamás, illetve Millei Bálint személyében. Ők szintén részesei lehettek annak, hogy a hazaiak már 4-0-ra is elléptek riválisuktól és ez a tendencia a második húsz percben is folytatódott: 7-1, majd 9-2 is szerepelt az eredményjelzőn, míg végül kialakult a 9-3-as végeredmény. Folytatás, remélhetőleg mihamarabb, a tabella ötödik helyéről.

Kollár Péter (pirosban) egy korábbi találkozón, aki a Hidegkút ellen a második gólt lőtte
Fotó: SZA

Bagó Gábor: „Egyelőre az utolsó meccsünkön nagy különbségű győzelmet arattunk. Úgy gondolom, végig uraltuk a mérkőzést, viszont így is elég sok hibával játszottunk. Annak kimondottan örülök, hogy újabb két utánpótlás-játékosunk tudott bemutatkozni a felnőttcsapatban és nem is vallottak szégyent. Bízom benne, hogy mielőbb pályára tudunk majd lépni és újabb szép sikereket tudunk elérni. Addig is mindenkinek jó egészséget kívánunk.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában