December 31-ig felfüggesztették a bajnokságokat és minden egyéni viadalt

2020.11.20. 20:20

A tekések befejezték a tekések erre az évre

Felfüggesztették a tekebajnokságokat, így az idén már nem rendeznek mérkőzéseket egyik osztályban sem – tudatta a csapatokkal a Magyar Teke Szakági Szövetség. Ennek értelmében a Szuperligában sem rendezik meg az idei évre még kiírt fordulókat.

Kerkai Attila

Idén már biztosan nem játszanak a női tekések sem... Fotó: PU

Az elmúlt hetekben egyre több mérkőzést halasztottak el a csapatok és a zalai együtteseket sem voltak kivételek ez alól. A ZTE-ZÁÉV TK és a ZTK-FMVas is a legmagasabb osztályban érdekelt, s ahogy a szövetség közleményében írja, „2020. november 17-től 2020. december 31-ig felfüggeszti a 2020/2021. évi Nemzeti Csapatbajnokságokat és minden egyéni versenyt eltöröl”.

Megkerestük a két zalai élcsapat képviselőit, mit szólnak a felfüggesztéshez, és nyugodtan kijelenthető, teljes az egyetértés.

– Félbeszakadt a bajnokság, de már korábban ezt kellett volna tenni – mondta Borsos József, a ZTE-ZÁÉV TK elnöke. – Természetesen mi is bízunk benne, hogy folytatni tudjuk majd, de a jelenlegi járványhelyzetben a játék nem lehetséges. Azt kell mondanom, hogy a sport most másodlagos...

Idén már biztosan nem játszanak a női tekések sem... Fotó: PU

A ZTK-FMVas férfi együttese sem játszott már hetek óta.

– A felfüggesztéssel egyetértünk mi is – szögezte le Takács László a ZTK-FMVas elnöke. – Egyelőre december végéig érvényes a mostani rendelkezés, meglátjuk, hogy miként folytatódhat a bajnokság. Indokolt volt a szövetség lépése, a mi csapatunkat is utolérte a vírus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában