Labdarúgó-válogatott

2020.09.07. 20:10

U21: háromgólos előny sem volt elég

Háromgólos előnyét elherdálva végzett 3-3-s döntetlenre a magyar U21-es labdarúgó-válogatott, amely hétfőn Szombathelyen zárt kapus mérkőzésen Szlovénia együttesével vívott felkészülési mérkőzést.

ZH

Gera Zoltán szövetségi edző kezdőcsapatában a ZTE FC együtteséből Demjén Patrik, Gergényi Bence és Szánthó Regő is helyet kapott (Dragóner Filip kerettag volt), és a első hatvan percig minden úgy alakult, ahogy a mieink szerették volna. Bíró Bence büntetőjével, majd közeli találatával a szünetben 2-0-ra vezetett a magyar csapat, sőt, Bíró 55. percben szerzett újabb találatával már 3-0 volt az eredmény. A gól után a szlovénok nagy erőket mozgósítottak a felzárkózás érdekében, a mieink viszont kissé talán kiengedtek… Az első találatukat büntetőből érte el Zan Medved (3-1), majd a 76. percben Tomi Horvát pontos átlövése után talált utat a kapunkba a labda (3-2). A 79. percben egy hosszú labdával Aljosa Matko lépett ki a védők között, majd higgadtan helyezett a bal alsó sarokba (3-3).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában