Csatlakozz bátran!

2020.09.20. 12:00

Teljesítsd vidáman a kanizsai „Csó-tó” kört!

A nagykanizsai Csónakázó-tó kör teljesítése mindenki számára nagy örömöt jelent, különösen akkor, ha Kanizsai Futóklub csapatával teljesítheti. A társaság évek óta összefogja a város és környéke futóközösségét. A klub tagjai hosszú évek óta szép eredményeket érnek el a hosszútávfutás és az ultrafutás világában.

Benedek Bálint

Fotó: Kanizsai Futóklub

Az ingyenesen látogatható úgynevezett „Csó-tó” körök minden héten szerdán 18 órakor kezdődnek bemelegítéssel. A futás után közös nyújtást végeznek a résztvevők. A futást támogató, speciális edzéseket a szintén kanizsai Mindenki Sportpályáján tartják a csapatvezetők péntekenként 17 órától.

Fotó: Kanizsai Futóklub
Fotó: Kanizsai Futóklub
Fotó: Kanizsai Futóklub

Ezekhez a tréningekhez bátran csatlakozhatnak a kezdők, a sporttal ismerkedő gyerekek és felnőttek is. Szeptember végéig még két alkalommal lehet teljesíteni a közel öt kilométeres kört, melyen a tapasztaltabbak segítenek a kezdőknek, így garantált a jókedv. Persze az év minden szakaszában hirdetnek olyan közösségi futásokat, amihez bárki csatlakozhat.

Fotó: Kanizsai Futóklub
Fotó: Kanizsai Futóklub

A klub nyitva áll minden futni szerető ember előtt kortól, nemtől és edzettségi állapottól függetlenül. A futás időjárásfüggetlen sport, a művelői szeretnék, ha együtt szaladnának át az évszakokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában