Budapest Urban Games

2020.09.02. 16:00

Mányoki Attila részt vett a Duna-átúszáson

A zalaegerszegi nyíltvízi hosszútáv úszó Mányoki Attila, aki 18. személyként teljesítette a világon az Ocean’s Seven sorozatot, közösségi oldalán tette közzé, hogy az elmúlt szombaton a Budapest Urban Games keretein belül részt vett a Duna-átúszáson.

Jóna István

Forrás: Facebook/Manyoki Attila

A negyedik budapesti Duna-átúszás – időméréses úszóverseny a Szabadság híd pesti hídfője és a Műegyetem rakpart közötti távon rendezték. A Zalaegerszeg-díjjal kitüntetett úszó " target="_blank" rel="noopener noreferrer">a következőket osztotta meg:

„Szombaton részt vettem a Budapest Urban Games keretein belül a Duna-átúszáson. Különleges élmény volt számomra is. A Duna hőmérséklete kellemes volt, de a folyó sodrása sokakat „megviccelt”. Ha nem csak át kell érni valahol, hanem egy fix ponthoz kell jutni az már érdekesebbé tudja tenni az úszást. Ettől függetlenül élveztem a Szabadság-híd látványát és szépségét, valamint a számomra szokatlanul rövid úszást. Ezúton is gratulálok minden résztvevőnek! PUSH IT!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában