Idő kell a labdabiztonság visszaszerzéséhez

2020.08.05. 20:00

Megkezdte a felkészülést az Egerszegi KK, mely az NB II. dél-nyugati csoportjába került

Elkezdte a felkészülést a 2020/21-es NB II-es női kézilabdaszezonra az Egerszegi Kézilabda Klub, mely ősztől (a Nagykanizsa és a Hévíz társaságában) a dél-nyugati csoportban játszik.

Jóna István

A háttérben kék felsőben Csatáné Balogh Beatrix vezényli a megyeszékhelyi lányok keddi edzését Fotó: Pezzetta Umberto

A felnőttkeret Csatáné Balogh Beatrix irányításával heti két alkalommal készül a szeptember közepi rajtra.

A háttérben kék felsőben Csatáné Balogh Beatrix vezényli a megyeszékhelyi
lányok keddi edzését Fotó: Pezzetta Umberto

- A közös edzéseket megelőzte egy kéthetes egyéni edzésprogram, mellyel ráhangolódtak a lányok az alapozásra – tájékoztatott a vezetőedző. – Az elmúlt évekhez képest változtattunk a programon: mivel a koronavírus- járvány miatt nagyon sok idő kiesett, már az elejétől hangsúlyosabbak a labdás foglalkozások. Több idő kell a labdabiztonság visszanyeréséhez. Az EKK keretét zömében sikerült egyben tartani, bár érzékeny veszteség a fiatal kapus, Tállai Emese távozása, aki sikeresen felvételizett Szombathelyre és a kézilabdát is ott folytatja. Helyére Bödör Szilvia érkezik, aki Becze Tündével váltásban véd majd. Hári Eszter anyai örömök elé néz, így rá egy ideig nem számíthatnak. Érkezőként Góth Enikő említhető, aki Vasváron kézilabdázott és szélső-, valamint irányítóposzton is bevethető. Az egerszegiek programjában augusztusi előkészületi meccs és torna is szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában