Koronavírus Zalában

2020.05.10. 10:00

Eddz otthon! Mutatjuk Torsa Dániel, hévízi SpinRacing edző gyakorlatait (videó)

A járványhelyzet mindannyiunk életét kizökkentette a hétköznapi körforgásból. Ha a nyár közeledtével szeretnéd a legjobb formádat nyújtani, a következő gyakorlatsorozatokat vétek lenne kihagynod.

Ujvári Klaudia

Korábbi írásunkban már bemutattuk Torsa Dánielt, aki a világjárvány kitörése előtt Hévízen, illetve Keszthelyen tartott SpinRacing edzéseket. A megváltozott körülményekhez igazodva, több társához hasonlóan, ő is videók segítségével tartja formában a tanítványait, illetve bárkit, aki kedvet érez ahhoz, hogy elsajátítsa a gyakorlatsorait.

- Vigyázzunk egymásra! Most ez a legfontosabb! Reméljük, hogy a helyzet nem rosszabbodik, és a közösségi élet megindulását követően, újult erővel neki tudunk kezdeni az edzéseknek. Addig is végezzetek otthoni gyakorlatokat, sétáljatok, esetleg fussatok – fűzte hozzá a videóihoz Dániel, aki feleségével hamarosan szülői örömök elé néz.

Légzőgyakorlatok

Közepes szintű plank

Haladó szintű plank

 

Kapcsolódó tartalmaink:

Kiemelt képünket a videóból vágtuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában