futsal

2020.02.04. 20:15

Fontos pontokat hozott a rangadó

Vérbeli rangadót vívott a futsal NB II. Nyugati csoportjában a 3. helyen álló Kanizsa és a 2. helyezett Pécsi TE. A fordulatos meccset végül a hazaiak nyerték meg.

Khüne László

Szalai Dániel (jobbról) góljaival kétszer is egyenlíteni tudott a kanizsai csapat Fotó: archív/Szakony Attila

Nagykanizsai Futsal Club–PTE-PEAC R-BUS 4-3 (1-2)

Zsigmondy-csarnok, 150 néző. Jv.: Kovács G.

Nagykanizsa: Szakmeiszter Á. – Bogyó, Kollár P., Schuller, Szakmeiszter J. Csere: Simon M. (kapus), Horváth E., Szalai D., László D., Koronczai. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Szalai D. (6., 25.), Kollár P. (32., 39.), illetve Reith (1., 10.), Vénosz (35.).

Szalai Dániel (jobbról) góljaival kétszer is egyenlíteni tudott a kanizsai
csapat Fotó: archív/Szakony Attila

A tabellán elfoglalt előkelő helyezésének megfelelően a mérkőzés elején vezetést szerzett a baranyai alakulat, de a házigazda sem tétlenkedett, rövidesen egyenlített. Az első félidőbe újabb pécsi vezető találat fért bele, majd a szünethez közeledve megsérült a vendégek kapusa, akit a mentőknek kellett elszállítaniuk. Az eset bizonyos fokig rányomta a bélyegét a további játékra. A második fél­időben fordított a zalai csapat, s bár a PTE egyszer még egyenlített, Kollár hajrában esett második találatára már nem jött válasz, így itthon maradt a 3 fontos pont.

A Nagykanizsa FC-nek két fellépése van hátra az alapszakaszból, hétfőn az ELTE-BEAC vendége lesz a gárda.

Bagó Gábor: „Igazi rangadón vagyunk túl, ami izgalmas és végletekig kiélezett játékot hozott. Mindkét csapat dicséretet érdemel, akik kilátogattak a mérkőzésre, nagyon jól szórakoztak. Jól reagáltunk a különböző játékhelyzetekre, és tudtunk lépni ellenfelünk védekezésére is. Gratulálok a feleknek, és mielőbbi gyógyulást kívánunk a Pécs kapusának!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában