Három bajnoki judoérem

2020.02.28. 20:14

Az ifjúsági ob-n egerszegi és kanizsai versenyzők is dobogósok

Jól sikerült a zalai cselgáncsozóknak a Nemesvámoson rendezett ifjúsági országos bajnokság, ahonnan három éremmel térhettek haza.

Kerkai Attila

Tóth Alexa és Mátéffy Gábor, a ZJSE érmesei

Nemesvámoson közel négyszáz résztvevővel rendezték meg az idei ifjúsági országos bajnokságot, melyen Zala megyét a Zalaegerszegi Judo Sportegyesület és a Nagykanizsai Judo Klub-Röntgen Kanizsa képviselte. Méghozzá eredményesen, ugyanis három érem jutott megyénk fiataljainak.

Nagy Olivér Fotók: ZH
Tóth Alexa és Mátéffy Gábor, a ZJSE érmesei

A Zalaegerszegi Judo SE egy ezüst- és egy bronzéremmel gazdagodott. Mátéffy Gábor az 50 kg-os súlycsoportban jutott a döntőbe, ahol kikapott, így ezüstérmes lett, míg Tóth Alexa a leányok 57 kg-os súlycsoportjában szerzett bronzot. Nagysolymosi Sándor edző tanítványai közül Ódor Patrik szerzett még egy 7. helyezést. A Nagykanizsai Judo Klub-Röntgen Kanizsa színeiben a +90 kg-osok mezőnyében Nagy Olivér állt dobogóra, aki harmadik lett (edzők: Horváth Edina, Hóbár Péter).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában