Tanulás és munka mellett

2020.01.24. 17:32

A Kanizsai Birkózó SE-t a három Egyed testvér képviselte a válogatón

Pécsett rendezték meg az év első birkózóválogató versenyét, ahol a februári, római Európa-bajnokságon való indulásért küzdöttek a mezőny tagjai. A Kanizsai Birkózó SE-t a három Egyed testvér képviselte.

Kühne László

A KBSE vezetőedzője, Szatmári Zsolt elmondta: az 50 kilogrammos Egyed Zsanett és a 65 kg-os kategóriában érdekelt Balázs győztes küzdelmei életben tartották a kanizsai Eb-reményeket.

– Mindketten szoros csatában, a későbbi győztestől kaptak csak ki a viadalon, ám a bronzérmekért vívott harcban sikerült a riválisok fölé kerekedniük – mesélte a tréner. – Balázs szinte az egyetemi vizsgáiról érkezett a versenyre, melynek során sikerült legyőznie azt a Kiss Károlyt, aki az utóbbi években rendre „elhalászta” előle a nemzetközi utánpótlás-viadalokon való indulás jogát. De Zsanett bronzérme is nagyon szépen csillog, hiszen ápolóként több műszakban dolgozva vállalta be ezt a megmérettetést is.

A viadal harmadik kanizsai résztvevője a 74 kg-os Egyed Dániel volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában