Új év új kihívásokkal

2019.12.11. 19:19

A Press Dance sikeres szereplése Csehországban

A Press Dance táncosai nemrég a csehországi Liberecben  szerepeltek a WADF szervezet világbajnokságán.

Kerkai Attila

Egerszegi táncosok a Liberecben szerzett érmekkel, trófeákkal, oklevelekkel

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Press Dance

A több napon át tartó viadalon nyolcezer táncos produkció került színpadra, 30 országból érkezett 1500 táncossal. Az eredmény egerszegi szempontból remek, hiszen hat elsőséget szereztek a Press Dance táncosai, de a 15 fős küldöttség tagjai négy második és négy harmadik helyezést, valamint további jó helyezéseket is begyűjtöttek.

Egerszegi táncosok a Liberecben szerzett érmekkel, trófeákkal, oklevelekkel
Fotó: Press Dance / Zalai Hírlap

A jó eredmények – melyeket hosszú és fárasztó felkészülés előzött meg – az alábbi táncosok nevéhez fűződnek: Káldi Lara, Barabás Dorina, Barabás Fanni, Kránicz Kira, Ekler Boglárka, Horváth Nóra, Molnár Zsófia, Németh Laura, Korcz Dorka, Srágli Liliána, Németh Lara Zoé, Teiermayer Szonja, Császár Bálint, Dervalics Bálint, Tuboly Ádám.

Az évnek lassan vége, de a Press Dance számára 2020 is tartogat kihívásokat. Február 21. és 23. között Zalaegerszeg ad otthont a Press Dance International Dance Cup & Acrobatic Open versenynek, márciusban Moszkvába utaznak az Európa-bajnokságra, majd májusában Barcelonában várja őket az IDF-vb, melyre tavasszal tudnak kvalifikálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában