erőemelés

2019.10.08. 18:29

Danicser Anita jó formában van a világbajnokság előtt

Felmérőnek is beillett a közelgő erőemelő-világbajnokság előtt az a hazai viadal, amin a kanizsai Danicser Anita is részt vett.

Kerkai Attila

Danicser Anita sikeres gyakorlata a fővárosi viadalon Fotó: ZH

A Vitaflex Power Day elnevezésű versenyt Budapesten az Angyalföldi Sportközpontban tartották meg, ahol női és férfi fekvenyomó és felhúzó viadalt rendeztek, de emellett még más program is zajlott, úgyhogy eseménydús nap volt mindenki számára, ahogy Danicser Anitának is. A kanizsai erőemelő RAW (speciális ruha nélküli kategória) felhúzásban indult a nyílt (open) és a Masters 1 kategóriákban, a +90 kg-os súlycsoportban. Danicser Anita 152,5 kilo­grammos biztonsági gyakorlattal kezdett, majd a 157,5 kg és végül a 162,5 kg is sikeres lett számára, amivel mindkét kategóriában aranyérmet szerzett.

Danicser Anita sikeres gyakorlata a fővárosi viadalon Fotó: ZH

A kanizsai sportoló elmondta, hogy ez a legutóbbi versenye jó felmérő volt számára a GPC (Global Powerlifting Committee) világbajnokság előtt, amit Szlovákiában, Érsekújváron rendeznek meg október végén, célja pedig, hogy ott is eredményesen szerepeljen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában