Fontos állomás

2019.09.23. 17:46

WMAC World Games: egerszegi érmek Varasdról

Horvátországi versenyen jártak a küzdősportok  zalaegerszegi  képviselői, akik  Varasdon, a WMAC World Games néven meghirdetett viadalon álltak rajthoz. 

Kerkai Attila

Középen Horváth Ferenc edző, tanítványaival

Fotó: ZH

A Fightingsport Hungary Kick és Thai-Box Sportegyesület beszámolója szerint nagyon sok jó helyezést értek el, és szakmailag is fontos állomáson jutottak túl.

Középen Horváth Ferenc edző, tanítványaival
Fotó: ZH

Az egerszegiek csapatából a 10–14 éves korosztályban 2. helyezett lett Nagy Zeusz, a 14–18 éves korosztályban (kick light, –55 kg) szintén másodikként végzett Nagy Levente. Light contact kategóriában 3. helyezést ért el a –60 kg-os súlycsoportban Gyimes Olivér, aki még egy harmadik helyezést is begyűjtött. A –80 kg-ban a kick light kategóriában 2. helyezett lett Molnár Botond, aki nagy meccset vívott a döntőben a nála rutinosabb horvát ellenfelével, aki végül nyert. A felnőtt kick light kategóriában (–70 kg) Czilli Bálint első éves felnőttként 3. helyezett lett, Szőke Károly a veteránoknál (open point fight) hozta a tőle elvárhatót, hiszen a bajnoki öv tulajdonosa lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában