A 3. forduló mérkőzéseit augusztus 28-án, szerdán 17.30-kor rendezik

2019.08.26. 19:59

A főtábláért játszanak a csapatok a Magyar Kupa selejtezőjében

Szerdán a hajrájához érkezik a labdarúgó Magyar Kupa megyei selejtezősorozata. A hat még versenyben lévő csapat közül hárman a főtáblán folytathatják.

Bozó Péter

A Gellénháza (pirosban Toplak Bence) és a Szepetnek a bajnokság után a kupában is összecsap Fotó: Szakony Attila

A 3. fordulóban újra pályára lép az előző körben erőnyerő három együttes, a Gellénháza, a Teskánd és a Zalaszentgrót is. A gellénházaiak a Szepetnek együttesét fogadják, akikkel az idei szezonban már másodszor találkoznak. A két csapat bajnoki összecsapásán a Gellénháza Szabó Bence találatával 1-0-ra tudott idegenben nyerni. A Gyenesdiás annak a Teskándnak a vendége lesz, amely az elmúlt szezonban főtáblára jutott, és végül az NB I-es DVSC ellen ért véget a teskándiak menetelése. A tavaly NB III-asként automatikusan főtáblás Andráshida SC hazai pályán szerepel, a Zalaszentgrót látogat a megyeszékhelyre. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, a győztesek a Magyar Kupa országos főtábláján folytathatják.

A Gellénháza (pirosban Toplak Bence) és a Szepetnek a bajnokság
után a kupában is összecsap Fotó: Szakony Attila

A 3. forduló párosítása: Augusztus 28. (szerda, 17.30): Olajmunkás SE Gellénháza–Szepetnek SE, Tarr Andráshida SC–Zalaszentgróti VFC, Technoroll Teskánd KSE–Kinizsi SK Gyenesdiás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában