Kispályás labdarúgó torna

2019.07.23. 19:24

Válicka Kupa: fiatalok sikere az álomdöntőn

Álomdöntőnek nevezték a helybéliek a 22. Válicka Kupa kispályás labdarúgó torna zárómérkőzését, lévén a település két csapata, a három éven át címvédő Várfölde, valamint a jórészt ifjúsági korú játékosokból álló Majd Jövőre FC mérkőzött meg a végső győzelemért.

Gyuricza Ferenc

A kék szerelésben játszó Majd Jövőre FC az elődöntőben az AS Kóma csapatát győzte le Fotó: Gyuricza Ferenc/Zalai Hírlap

A kupa 22 éves történetében mindez most első alkalommal fordult elő, s az álomdöntőben a „csikócsapat” bizonyult jobbnak, mely 3-1-es különbséggel győzte le az „öregfiúkat”. A 3. helyért vívott mérkőzésen a szepetneki Alkohol FC 4-2-re verte a borsfai AS Kómát.

A torna főszervezője, Bekő Sándor elmondta: idén 14 csapat nevezett, így előbb csoportokra osztva körmérkőzéses formában játszottak egymással a résztvevők, majd egyenesági továbbjutásos rendszerben folytatódtak a küzdelmek.

A kék szerelésben játszó Majd Jövőre FC az elődöntőben az AS Kóma csapatát győzte le Fotó: Gyuricza Ferenc/Zalai Hírlap

végeredmény: 1. Majd Jövőre FC, 2. Várfölde, 3. Alkohol FC, 4. AS Kóma. Különdíjasok: Biharvári Roland (Arénások, gólkirály) Kasza Tamás (AS Kóma, legjobb kapus), Czigány Bence (Majd Jövőre FC, legjobb mezőnyjátékos). A legsportszerűbb csapat az Arénások lett, a kapura rúgó versenyt Bakonyi Zsolt (Pusztamagyaród) nyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában