asztalitenisz

2019.05.08. 19:51

Top 12: Nyírő József nyerte a kanizsai versenyt

A Bolyai-­iskola adott otthont a Zala Megyei Asztalitenisz Szövetség szervezésében Zala megye 2019. évi Top 12 bajnokságának, melyen a Nemzeti Bajnokságban játszók álltak asztalokhoz.

Benedek Bálint

A meghívott 12 játékost két hatos csoportba osztották, akik körmérkőzéseket vívtak. A csoportok első két helyezettjei játszottak a döntőbe jutásért, a harmadik helyezettek az 5–6., a negyedikek a 7–8., az ötödikek a 9–10., a hatodikok pedig a 11–12. helyért. A viadalon a Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE, a Hévíz, a Vonyarcvashegy, Zalakomár és az EVO ASE Zalaegerszeg versenyzői indultak.

Az A csoportot a hévízi Nyírő József nyerte veretlenül a zalaegerszegi Gyöngyösi Áron előtt. A B csoportot a vonyarcvashegyi Nagy Emil nyerte veretlenül a hévízi Balatoni Máté előtt. Az elődöntőben Nyírő József legyőzte Balatonit, Nagy Emil pedig Gyöngyösit verte a döntőbe jutásért. A fináléban a nagy esélyes Nyírő József győzött Nagy Emil ellen, és így ő lett a Top 12 bajnoka 2019-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában