asztalitenisz

2019.05.13. 20:25

Sörgyári házi döntő zárta a viadalt

A zalai asztalitenisz-szövetség a megyei bajnokságokban játszók részére a Bolyai-iskolában rendezte meg TOP 12-es versenyét.

Benedek Bálint

Az első hat helyezett, balról a harmadik a győztes Szerdahelyi Krisztofer Fotó: a szerző

A mezőnyt két hatos csoportba osztották, ahol körmérkőzésen dőltek el a helyezések. Az első két helyezett jutott az elődöntőbe, a harmadikok az 5., a negyedikek a 7., az ötödikek a 9., a hatodikok pedig a 11. helyért csaptak össze. A döntőbe végül két sörgyári versenyző jutott be: Szerdahelyi Krisztofer az A csoport győzteseként, Salamon Attila pedig 2. helyezettjeként nyerte az elődöntőjét. A finálé nagy csatájában Szerdahelyi 1:2-ről fordítva nyert 3:2-re.

Az első hat helyezett, balról a harmadik a győztes Szerdahelyi Krisztofer Fotó: a szerző

A megyei TOP 12 férfi asztalitenisz-bajnokság végeredménye: 1. Szerdahelyi Krisztofer, 2. Salamon Attila (mindketten Gejzír-Kanizsa Kft. Kanizsa Sörgyár SE), 3. Sümegi János (Hévíz), 4. Takács Péter (Zalakaros), 5. Takács Elemér (Csömödér), 6. Rubin Gábor (Sörgyár), 7. Penteli Marcell (Cserszegtomaj), 8. Szarka Sándor (Sörgyár), 9. Dr. Hegedűs Mihály, 10. Móricz Gábor (mindketten Hévíz), 11. Balogh Imre (Sörgyár), 12. Kósi Kornél (Csömödér).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában