Újabb játékossal

2019.05.23. 18:53

Kocsis Gergő is hosszabbított a ZTE FC-vel

Az NB I-be jutott ZTE FC-nél csütörtökön újabb játékossal hosszabbítottak, ugyanis a télen érkezett Kocsis Gergővel is jövő nyárig kötöttek újabb szerződést. az MLSZ elkészítette a 2019-2020. évi versenynaptárt, ami alapján augusztus 3-án kezdődik meg az NB I új szezonja.

Kerkai Attila

Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

Újabb labdarúgóval írtak alá szerződést a ZTE FC-nél. Szerdán, a csapatkapitány Babati Benjamin hosszabbított, csütörtökön pedig Kocsis Gergő írt alá újabb egy évre. A középpályás a télen csatlakozott Dobos Barna együtteséhez és vált alapemberré tavasszal az NB II-es bajnokcsapatban.

Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

Csütörtökön a Magyar Labdarúgó szövetség elkészítette a 2019-2020. évi versenynaptárt. Az NB I küzdelemsorozata augusztus 3-án kezdődik, az utolsó őszi fordulót december 14-én rendezik. Az élvonalbeli futballtavasz már január 25-én beköszönt, ekkor rendezik a 17. fordulót, a bajnokság 2020. május 16-án zárul.

A Magyar Kupa első fordulóját július utolsó napján, a finálét 2020. május 20-án, szerdán rendezik. Az NB I-es csapatok, így a ZTE FC is a hatodik körben, szeptember 21-22-én kapcsolódnak be a küzdelmekbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában