Megerősítették szoros kapcsolatukat

2019.03.13. 20:20

Újabb kétéves névhasználói megállapodást kötött az Andráshida és a Tarr Kft.

Szponzori találkozóval összekötött sajtótájékoztatót tartott a labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában szereplő Tarr-Andráshida csapata, melyen bejelentették: újabb kétéves névhasználói megállapodást kötöttek a Tarr Kft.-vel.

Kerkai Attila

Tarr János bejelentette, az ASC a jövőben is számíthat a támogatásukra. Mellette Soós Zoltán klubelnök, valamint Balaicz Zoltán polgármester és Vigh László (jobbról) országgyűlési képviselő

Fotó: Pezzetta Umberto

Az összejövetelen Soós Zoltán, az Andráshida SC elnöke adott tájékoztatót a klub múltjáról és aktualitásokról is beszélt. Kétszáz igazolt játékosuk van, és a Bozsik-programban érdekelt gyerekektől a felnőttekig valamennyi korosztályban képviselik egyesületüket és a várost is a bajnokságokban. Kihangsúlyozta, a 2016-ban újjáalakult elnökség mind az öt tagja andráshidai kötődésű.

A klubhoz és a városrészhez – így Zalaegerszeghez – való kötődés később is hangsúlyt kapott. Dobos Sándor, az NB III-as csapat vezetőedzője arról szólt, hogy akadtak nagyon szép időszakaik, úgy a megyei I. osztályban, mint az NB III-ban. A harmadik vonalban a mostani évben gyengébbek az eredményeik, de ebben a csapat átalakítása és fiatalítása is közrejátszik. A fiatalok beépítése fontos számukra és bíznak benne: mindez kamatostul kifizetődik a jövőben.

Tarr János bejelentette, az ASC a jövőben is számíthat a támogatásukra. Mellette Soós Zoltán klubelnök, valamint Balaicz Zoltán polgármester és Vigh László (jobbról) országgyűlési képviselő
Fotó: Pezzetta Umberto

 

Ezt követően Tarr János, a Tarr Kft. ügyvezető-igazgatója elmondta, a tolnai székhelyű, távközléssel foglalkozó cég tíz éve érkezett meg Zalába és a sport, a futball azonnal kapcsolatot teremtett cégük és az itt élők között. Azóta is névhasználói támogatója az Andráshida SC-nek és Tarr János bejelentette, hogy ezt a támogatást újabb két évre megerősítik.

Az eseményen Vigh László országgyűlési képviselő valamennyi szponzornak megköszönte, hogy támogatják az ASC-t, ami szerinte azért is fontos, hiszen a ZTE az élvonalba jutásért harcol, és ha sikerül – amiben nagyon bíznak – fontos, hogy legyen mögötte majd egy stabil NB III-as csapat. Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere a Tarr Kft. és az ASC kapcsolatát úgy jellemezte, hogy az évek bebizonyították: számíthatnak egymásra. Ráadásul – ahogy a városvezető is kiemelte – a cég támogatására az itt élők nemcsak a sport, hanem a kultúra, az oktatás és más területen is számíthatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában