Változás a keretben

2019.02.12. 16:40

ZTE FC: Szabó Patrik a Puskás FC-nél folytatja

Noha a tavasz már elkezdődött a magyar labdarúgás első két osztályában, ám a téli átigazolási időszak február 14-én éjfélkor zárul. Ezért is jelenthették be például a ZTE FC-nél, hogy Szabó Patrik a Puskás Akadémiához igazol.

Kerkai Attila

A ZTE FC kedden jelentette be hivatalosan, hogy újabb változás lesz a keretben, hiszen a fiatal Szabó Patrikot a Puskás FC hívja, akit elenged a klub. Az idén 19 éves Szabó Patrik az ősz utolsó négy találkozóján volt kezdő a ZTE FC csapatában.

Még egy változás: a március 10-re kiírt ZTE FC- Vác találkozót a televízió közvetíti, aminek a kezdési időpontja 18 órára módosul.

Amit korábban már megírtunk, vagyis, hogy Balázs Zsolt a szlovén II. osztályú Lendava csapatához kerül kölcsönbe és Kónya Kornél is hasonló konstrukcióban az NB III-as PMFC játékosa lesz tavasszal. Minthogy az átigazolási időszakból még van két nap, nem zárható ki további változás, például a ZTE-nél sem. A télen tovább erősödött a ZTE FC kerete, így óhatatlanul vannak, akik kevesebb játéklehetőséghez juthatnak. A sérülésből visszatérő Farkas Balázs már edz, a rehabilitációját végző Gergényi Bence és Aljosa Vojnovic visszatérése is lassan várható, így lehet még távozó a ZTE-től.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában