Hoki

2019.02.22. 18:41

Már a rájátszásra gondolnak az Egerszegi Titánok

A végéhez közeledik az OB II-es jégkorong-bajnokság alapszakasza, melyben vasárnap (14.30) hazai pályán fontos találkozó vár az Egerszegi Titánokra.

Jóna István

Gombos Bence, a Titánok játékosa bulihoz készül

Fotó: Jóna István

A megyeszékhelyi csapat a második szezonját tölti ebben az osztályban és remekül szerepel. Tíz mérkőzésből négyszer nyertek, míg vereségeik közül három hosszabbításos találkozón esett.

Vasárnap (február 24.) pedig újabb fontos meccs vár rájuk, idehaza.

– A székesfehérvári Hevület SE lesz a vendégünk, mely éppen előttünk áll a tabellán – mondta el Csata Csaba, a Titánok játékos-edzője.

Gombos Bence, a Titánok játékosa bulihoz készül Fotó: Jóna István

– Idegenben is megmutatkozott, hogy hasonló a két csapat játékereje, hiszen 5-4-re kaptunk ki tőlük, hosszabbításos mérkőzésen. Reméljük, ezúttal másként alakulnak majd a dolgok, hiszen nyerni akarunk, amelyik csapat „behúzza” ugyanis ezt a mérkőzést, az pályaelőnybe kerül a másikkal szemben a rájátszásra. Kemény mérkőzésre számítok, és mindent megteszünk a sikerért.

A mérkőzésen (melyre a szurkolók ingyenesen léphetnek be) a vendégeknél minden bizonnyal jégre lép majd Palkovics Krisztián, aki korábban évtizedekig volt a Fehérvár és a magyar felnőttválogatott meghatározó játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában