Hetedik helyen zártak

2019.02.19. 19:23

Lemaradt a felsőházról a Kanizsa a futsal NB II alapszakaszában

Hajszállal lemaradt a felsőházi rájátszásról az NB II-es Nagykanizsai Futsal Club.

Kühne László

Horváth Elemér (jobbra) lőtte a Kanizsa első gólját

Fotó: Szakony Attila

TFSE–Nagykanizsai Futsal Club 6-3 (3-1)

Budapest. Jv.: Kiss G. (Nyekita, Boros).

Nagykanizsa: Szőke R. – Horváth E., Nagy T., Schuller F., Szakmeiszter J. Csere: Losonczi, Kollár, Szalai D., Koronczai, Novák L., Pesti A. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Csopaki (1.), Oláh L. (2.), Katona B. (13., 40.), Sztranyovszky (31.), Balazsin A. (39.), illetve Horváth E. (16.), Pesti A. (26.), Kollár (30.). Kiállítva: Németh G. (16.; TFSE).

Nagyon rosszul kezdett a vendégcsapat, hiszen a hazaiak a 2. percben 2-0-ra vezettek, majd belőtték a harmadikat is. A zalaiak nagyot küzdve egyenlítettek a 30. percre, de ez túl sokat kivett belőlük.

Horváth Elemér (jobbra) lőtte a Kanizsa első gólját
Fotó: Szakony Attila

Bagó Gábor: „Egy hét alatt nagyot fordult velünk a világ, hiszen remek győzelmi szériánk után két kellemetlen vereség is becsúszott. Ettől függetlenül a játékosok az alapszakaszban mindent megtettek, nagyon sokat léptünk előre játékban. Sokan nem tudják, honnan indultunk a nyáron, és honnan építettük fel ezt az egészet. Minden sikernek örülnünk kell.”

Hétfő este, az alapszakasz záró fordulójában a kanizsaiak két riválisa, a Pécsi TE és az Airnergy FC is győzni tudott, és ezzel mindkettő megelőzte a zalaiakat a tabellán. Az első hat a dobogóért küzdhet a folytatásban, a többi csapat pedig a bennmaradásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában