Nem véglegesítették a szerződést

2019.02.04. 13:18

Harristől elköszönt a ZTE KK

Lejárt a próbaideje és a Zalakerámia-ZTE KK nem véglegesítette az amerikai Alandise Harris szezon végéig szóló szerződését, vagyis elköszöntek tőle.

Kerkai Attila

Alandise Harris (a labdával) két meccsen jutott szóhoz a ZTE KK csapatában Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Három meccses időszakra szólt Harris próbaideje, és az amerikai fiú a TF Budapest, valamint a szeged elleni találkozókon jól mozgott, ugyanakkor a pénteki, Falco KC elleni találkozón sérülés miatt nem léphetett pályára. Hétfőn a ZTE KK hivatalos oldalán jelentette be, hogy elköszönnek Alandise Harristől, amit Stárics Kornél ügyvezető azzal indokolt, hogy olyan sérülése van, ami bizonytalanná teszi a játékát a szezon hátralévő részében. Ezt a bizonytalanságot pedig nem vállalhatja be a szakmai stáb.

Alandise Harris (a labdával) két meccsen jutott szóhoz a ZTE KK csapatában Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Bencze Tamás vezetőedző egyébként már a pénteki meccs után lapunknak is elmondta, hogy Harris-szel kapcsolatban dönteni kell, hogy számíthatnak rá, vagy sem.

- A TF és a Szeged ellen jó teljesítményt nyújtott Harris és beleillett az elképzeléseinkbe. A mostani sérülése viszont olyan jellegű, ami miatt nem kockáztathatjuk meg, hogy egy vagy két mérkőzést játszik, majd utána pihenjen, ami lehet, hogy éppen egy fontos találkozó lenne a számunkra – mondta el a játékossal kapcsolatban Bencze Tamás vezetőedző.

A ZTE KK továbbra sem tett le arról, hogy negyedik légióst igazoljon. Február végéig van lehetőség még igazolni és az egerszegiek keresik a megfelelő játékost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában