Két hónapos tanfolyam

2019.01.09. 18:09

Játékvezetői képzés indul Zalaegerszegen

Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságánál is fontosnak tartják, hogy megfelelő számú zalai játékvezetővel rendelkezzenek. Szombaton újabb tanfolyam indul, amire akár még a nyitóelőadáson is lehet jelentkezni.

Kerkai Attila

„A hétvége hősei köztünk élnek” – ezzel a szlogennel is hirdetik a szombaton kezdődő labdarúgó játékvezetői tanfolyamot, amely elsősorban továbbra is a játékvezetői utánpótlás folyamatos biztosítását jelentheti. A háttér ugyanis fontos, hiszen míg más megyékben kevesebben vannak, addig a zalai sípmesterek létszám tekintetében jól állnak, bár azt is elismerik, lehetnének ők is többen, de folyamatosan fejlődni is akarnak.

A ZTE székházában a szombati (8.00) nyitó előadással elkezdődik az oktatás, s a helyszínen ekkor még lesz lehetőség jelentkezni rá, aki esetleg csak az utolsó pillanatban döntött. A két hónapos tanfolyam végén pedig szinte azonnal munkához is láthatnak, hiszen a sikeres vizsgázókat a megszerzett tudás erre feljogosítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában