Zalából a Nagykanizsa U13-as gárdája volt a legjobb

2018.12.11. 21:07

Ötszáz gyerek a parketten

Idén is megrendezte utánpótlás teremlabdarúgó tornáját a 9, 10, 11, 12 és 13 éves korosztályok számára a Hévíz SK.

Bozó Péter

Csíkos mezben támad az U13-as kanizsai csapat Fotó: Hévíz SK

A háromnapos Téli Kupára számos egyesület érkezett a fürdővárosba, mintegy 500 gyermek lépett pályára. Megyénket a házigazda mellett a Nagykanizsa és a Zalaszentgrót képviselte. A mérkőzések nagy izgalmakat hoztak, feszültségekkel teli csaták, sorsfordító gólok és hatalmas védések színesítették a találkozókat. A dobogósok kupával, érmekkel, az öt korcsoport legjobb mezőnyjátékosai, gólkirályai és legjobb kapusai pedig trófeával térhettek haza, továbbá minden résztvevő együttes oklevelet kapott.

Csíkos mezben támad az U13-as kanizsai csapat Fotó: Hévíz SK

A zalai csapatok közül a legjobban a Nagykanizsa U13 szerepelt, mely felállhatott a dobogó második fokára. Megyénk fiataljai közül többen különdíjakat kaptak. Az U9-eseknél a hévízi Kemény Kálmán Kolos, az U13-asoknál a nagykanizsai Hóbor Ferenc érdemelte ki a legjobb játéknak járó kupát. Az U9-es kanizsai Lakos Mihály a legjobb kapus címmel gazdagodott, míg a házigazdák két játékosa, az U12-es Szabó Benjamin és az U13-as Vasáros Bence gólkirály lett.

Szabó Imre, a Hévíz SK elnöke és a torna szervezője elmondta: a kupa, amit jövőre is meg akarnak rendezni, ezúttal is hatalmas sikert aratott.

A végeredmény:

U9: 1. Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, Kaposvár, 2. Szombathelyi Haladás, 3. Nagykanizsa. U10: 1. Siófoki Bányász, 2. Kaposvár, 3. Tapolca. U11: 1. Siófok, 2. Kaposvár, 3. Haladás. U12: 1. Kaposvár, 2. Haladás, 3. Nagykanizsa. U13: 1. FC Ajka, 2. Nagykanizsa, 3. Balatonfüred.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában