Motokrossz

2018.10.11. 19:16

A dobogó összejöhet Horváth Ádámnak

Az elmúlt hetek külföldi versenyei után a kanizsai motokrosszozó Horváth Ádám ezúttal a hazai országos bajnokság sorozatában állt rajthoz.

Kerkai Attila

Két hete még Szlovénia és Horvátország közös bajnokságában versenyezve ért el 2. helyezést Horváth Ádám, a legutóbbi hét végén pedig a hazai nyílt motokrossz bajnokságának utolsó előtti fordulójában Kaposvár–Zselickislakon versenyzett.

A Kanizsa Motocross SE 10 éves, 65 kcm-es kategóriában induló versenyzője az 1. futamban a 3. helyen, a másodikban a 2. helyen végzett, s ezzel az összesítésben a dobogó második fokán végzett. Ezzel újabb 40 pontot szerzett az összetettben, s még akár a bajnoki cím is elérhető számára, de ehhez már rajta kívül is sok mindennek kellene összejönnie.

Mindenesetre a mindent eldöntő, utolsó fordulót a mostani hét végén Monoron rendezik meg. Reálisan számolva Horváth Ádám számára az összetett 3. helyezés megtartása lehet a cél, hiszen továbbra is az egy-két évvel idősebbek között versenyez a fiatal tehetség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában