Rendezvény

2018.09.04. 07:00

Akadályfutás és biciklitúra is lesz a Salla Trail idei programjában

Kerékpározással bővül az idén már második alkalommal megrendezendő Salla Trail programja, az akadályfutás iránt érdeklődők mellett a szabadidős sport kedvelőit is várják szombaton a Borostyán-tóhoz.

Gyuricza Ferenc

Minderről Lukács Andrea, a Salla Művelődési Központ igazgatója beszélt tegnapi sajtótájékoztatóján. Mint azt kiemelte: a közösségi aktivitást célzó, valamint az egészséges életmódot, a sportot és a mozgást népszerűsítő Salla Trailt a helyi Gondoskodás Alapítvány projektjén belül szervezik meg, a lebonyolítója pedig a Zala Kaland Egyesület lesz. A program a tavalyi rendezvényhez képest annyiban változik, hogy a gyermekek és a felnőttek számára tartandó akadályfutás mellett ezúttal vezetett kerékpártúrát is tartanak.

Maga a rendezvény szombaton reggel nyolc órakor a regisztrációval kezdődik. Ugyan az előnevezés időszaka augusztus 31-én lezárult, de helyszíni nevezésre is lesz lehetőség. A felnőtt akadályfutás fél tízkor, a gyermek versenyszám fél tizenkettőkor kezdődik, a biciklitúra pedig délután egy órakor indul a Borostyán-tónál kijelölt gyülekezőponttól. A rendezvény ingyenes, a nevezési díjra szánt összegekkel a résztvevők a Zalalövőért Mentőállomásért Alapítványt támogathatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában