Ezüstérmes a kanizsai csapat a hazai viadalon

2018.09.11. 18:26

A X. Kanizsa Kupa bridzs csapatversenyen végül veszprémi győzelem született

Veszprémi győzelemmel ért véget a háromnapos X. Kanizsa Kupa bridzs csapatverseny.

Zalai Hírlap

A másodikként végzett kanizsai csapat tagjai, balról Gőcze Gyula, Fenyves Jenő, Bódis Gyula, és Harsányi József Fotó: a szerző

A baráti hangulatban zajló körmérkőzéses versenyt remek játékkal veretlenül, s immár harmadszor nyerte meg a Veszprém csapata (Argyelán János, Nagy Attila, Derzsenyi Tibor, Vincze Ottó).

A dobogóra sikerült felállnia a Nagykanizsa-Visoft együttesének (Harsányi József, Bódis Gyula, Gőcze Gyula, Fenyves Jenő), amely jól játszva harcolta ki magának az ezüstérmet és csak a győztes Veszprém csapatától szenvedett vereséget.

A másodikként végzett kanizsai csapat tagjai, balról Gőcze Gyula, Fenyves Jenő, Bódis Gyula, és Harsányi József Fotó: a szerző

A viadal vendége volt Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkára, a Nagykanizsai Bridzs SE alapító tagja, aki találkozott és rövid megbeszélést folytatott a versenyen játszó Harsányi Józseff el, az Európai Bridzs Liga első elnökhelyettesével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában