Helyi sport

2018.09.28. 20:31

A labdarúgó MK: ZTE FC–DVTK és Teskánd–DVSC

A Magyar Labdarúgó Szövetségben pénteken elkészítették a Magyar Kupa újabb körének párosítását. A legjobb 64 között a ZTE FC a Diósgyőrrel, a Tarr Andráshida a Nyíregyházával, a Teskánd pedig a Debrecennel csap össze.

Kerkai Attila

Az MK következő körének hivatalos játéknapja október 31., azonban szinte biztos, hogy a három zalai érdekeltségű párharcot nem egy nap rendezik meg, ráadásul gyakorlatilag egy városban. Az MLSZ-ben a jövő hét elején készülhet el legkorábban a pontos menetrend, amit a televíziós közvetítések is befolyásolnak majd. A ZTE FC – Diósgyőr párharc például tv-s szempontból is „jól hangzik”, nem kizárt, hogy képernyőre kerül.

A párosítás elkészülte után vélhetően a Lets Do It Technoroll Teskánd csapatánál örülnek a legjobban. Az előző körből történt továbbjutásuk után ugyanis egyértelműen kifejezték óhajukat, hogy szeretnének egy nagy csapatot vendégül látni a következő körben. Meg is kapták a Debrecent.

Ami a többi párharcot illeti, a másodosztályú ETO FC Győr lesz a címvédő Újpest FC ellenfele, a Ferencváros Sárvárra utazik, a Vidi FC tavaly nagy meglepetésre a 32 között a Váccal szemben búcsúzott, és most újra találkozik a másodosztályú gárdával. A 7. fordulóban a 12 NB I-es csapat mellett 17 másod-, 23 harmadosztályú, valamint 12 megyei első osztályú klub érintett még.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában