Munkához láttak

2018.08.02. 19:30

A Vadmacskák ismét az Amatőr NB I-ben

A Kanizsai Vadmacskák SE női kosárlabda együttese is elkezdte felkészülését a hazai bajnoki második vonal küzdelmeire. Szerdán a Mindenki sportpályáján találkoztak a keret tagjai.

Khüne László

A dél-dunántúli regionális bajnokság sikeres abszolválását követően nem volt kérdés, hogy a Kanizsai Vadmacskák SE visszatér a NB-s porondra (női Amatőr NB I) és erre már készülnek is a klubnál.

– A lányok már eddig is munkában voltak, hiszen az elmúlt napok, hetek során egyéni felkészülési terv alapján készültek – fogalmazott a klub szakmai igazgatója, Gábor Erzsébet. – Csütörtökön már két edzés szerepelt a programban a Cserháti-csarnokban, majd pénteken ismét a kinti felkészítésé lesz a főszerep. Két hétig ilyen ritmusban és napi két tréninggel számolhatnak a játékosok, majd következhet a 26. Zalakaros Kupa, melyen a kanizsai utánpótlás fiataljaival együtt, illetve mellett indulnak a Vadmacskák kosarasai is. A tréneri munkát illetően ismét előtérbe kerülhet egy szakember, akinek nagy tapasztalatai vannak a sportág helyi viszonylatában is. – Valóban, Farkas József lesz az, aki az edzői feladatokat ellátja a Vadmacskáknál – mondta még el Gábor Erzsébet.

 

– A játékoskeretet illetően pedig a napokban alakul ki a végleges keret, hiszen ez a kérdés még nem tisztázódott teljesen. Az biztos, hogy a Mindenki sportpályáján a kadet, ifjúsági és felnőtt korosztályúak együtt kezdték el a munkát a következő bajnoki idényre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában