Szalár Róbert bizonyult a legeredményesebbnek

2018.08.28. 20:18

A fogathajtók megyei döntőjét rendezték meg Lentiben

Vasárnap az akadályhajtásra és a vadászhajtásra is kilenc versenyző nevezett a C kategóriás kettesfogathajtó versenyen. A megmérettetés egyben a Zala megyei bajnokság döntője is volt.

Korosa Titanilla

Szalár Róbert verseny közben a Lentiben rendezett megyei döntőn Fotó: a szerző

A verseny helyszínét a Konkoly Lovarda biztosította, a szervezője a Kerkamenti Ifjúsági és Szabadidő Egyesület volt.

Az akadályhajtást hibapont nélküli teljesítménnyel Szalár Róbert nyerte, második helyen ugyancsak 0 hibával Pózvék István végzett (mindketten a Zalalövő és Környéke LSE tagjai), harmadik lett ebben a számban hasonló teljesítménnyel két forduló után a Vas megyei Komálovics Ottó (Lukácsházi SE). A helyezések az időeredmények alapján dőltek el.

Szalár Róbert verseny közben a Lentiben rendezett megyei döntőn Fotó: a szerző

A zalai versenyzők közül akadályhajtásban Lebics István az 5., Szalai József a 6., Kránicz Ferenc a 7. (mindannyian a Zalalövő és Környéke LSE tagjai), Török Gyula (Kanizsa Lovasklub) a 8. helyen végzett, Bagó Attila (Zala-Völgye LE ) pedig 9. lett.

Vadászhajtásban, mely nem volt pontszerző versenyszám, szintén Szalár Róbert szerezte meg az első helyet a Vas megyei Geröly Tibor (Főnix LE) előtt, a harmadik helyen Komálovics Ottó végzett. A további sorrend: Szalai József, Lebics István, Kránicz Ferenc, Pózvék István, Bagó Attila, Török Gyula.

A Lentiben megrendezett megyei döntőn kiderült a bajnok személye is C kategóriás kettesfogat hajtásban. Az összesített eredmények alapján Szalár Róbert lett a legeredményesebb hajtó, mögötte második helyen Szalai József végzett, a harmadik helyet Lebics István szerezte meg. Ők hárman képviselik Zala megyét az országos döntőn, amit Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében rendeznek meg október elején.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában