Foci

2018.07.03. 19:19

ZTE FC: a keret kialakítása a legfőbb cél

Kedden elutazott ausztriai edzőtáborába a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapata, amely szerdán (11.00) már felkészülési mérkőzést is játszik.

Kerkai Attila

Az elutazás előtt beszéltünk Nagy Tamással, a nemrég kinevezett vezetőedzővel és eddigi tapasztalatairól kérdeztük.

– Egy hete készülünk, de egyértelmű, hogy nagyon jó munkamorál alakult ki a csapatnál – mondta Nagy Tamás. – Természetesen elsődleges, hogy minél előbb kialakuljon a végleges keret, s Ausztriából hazatérve már remélem, hogy nagyjából azokkal folytatjuk, akik a szezon során is klubunkat erősítik. Bizonyos posztokra még szeretnénk igazolni.

Három próbajátékos (Kónya Kornél, Kónya Dávid, Daniel Romic) is elutazott az edzőtáborba. Nagy Tamás velük kapcsolatban elmondta, kíváncsi rá, hogy mennyit fejlődtek. Rákérdeztünk, hogy vannak-e sérültek. Bedi Bence például a bajnokság végén már nem tudott pályára lépni bokasérülés miatt. A szakvezető elmondta, Bedi már teljes értékű munkát végezhet és a fiatal Horváth Leonárdnak pedig szárkapocscsont-törése után jól halad a rehabilitációja.

A csapattal edzett a múlt héten gyakorlatilag az U19-es együttes összes tagja, azonban mindenkit nem vittek el az edzőtáborba. A kapusokkal együtt 25 fő utazott el, a ZTE FC ma (11.00) a horvát I. osztályú Eszékkel játszik, szombaton (10.00) pedig az osztrák IV. osztályú Spittal lesz az ellenfél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában